MALATYA / BATTALGAZİ - Beydağı Ortaokulu

Beydağı Ortaokulu

Merkez Beydağı Mah. Kardeşcik Sok. No8 Battalgazi / MALATYA
Vizyon
Biz, Beydağı İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki, Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Herkes,insan yaşamının sürekli bir öğrenme-yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun.Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okul ortamında ve her yerde herkes “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama “ ilkesine uysun. Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın.
Misyon
Biz beydağı ilköğretim okulu olarak, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, okulumuzda bi atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21. Yüzyıla hazırlamak, için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
Biyoloji Laboratuvarı :1
08.20 - 14.30